LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker just nu:

Montör med elkunskap

Publicerad 2019-06-13

Om oss

Montex är en förkortning av monteringsexperten. Montex har utvecklats till ett företag som sköter inköp, logistik och distribution över hela världen och har kunder både i Sverige och övriga världen.

Vi sysslar med kontraktstillverkning. Vi har inga egna produkter och ingen egen bearbetningsverkstad vi behöver fylla. Vi har alltså inget annat på agendan än att tillverka våra kunders produkter, på effektivast möjliga sätt. Ja, förutom logistiken då – att se till att det ingående materialet anskaffas från rätt leverantör och att lagerhantering och distribution görs utifrån rätt förutsättningar.

Dina arbetsuppgifter
Det är stor spännvidd i monteringsarbetet och många produkter har någon form av elektronik i sig.
Du skall behärska allt från finmekanik i analysinstrument till sampackning av grovgods.
Du måste behärska elscheman samt ritningsläsning.

På Montex får du flexibla arbetstider (flextid), friskvård (träning) samt ett mycket varierande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
– Vi söker dig som har en el- eller verkstadsgymnasieutbildning och några års praktisk erfarenhet från elmontage eller tillverkningsindustrin. Certifikat ej ett krav.
– Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav
– Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Löpande urval tillämpas.

Tillträde snarast!

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos bemanningsföretaget innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos oss.

Intresserad? För denna tjänst tar vi hjälp av bemanningsföretag, vänligen läs mer och ansök via:

https://karlskrona.wikan.se/Ledigt-jobb/4850/Montor-med-elkunskap/116,118,201,120

Välkommen att söka tjänsten snarast möjligt då vi kan anställa inom ansökningstiden.

Vi tar endast emot visat intresse eller frågor via mail.

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till obehöriga parter. Du kan när som vända dig till oss och be om att din ansökan eller intresseanmälan ska raderas.